درمان کبد چرب با ورزش

درمان کبد چرب با ورزش

لایو اینشیپ بادی با آقای دکتر امیر سعید صادقی

در این دوره افراد با چه مشکلات مهمی روبرو شده اند؟ راهکار های پیشگیری و یا درمان این مشکلات کدامند؟

بسیاری افراد در این دوره کرونا با مشکلات زیادی در نواحی کمری، ستون فقرات و زانوان مواجه شده اند. درواقع ما مشاهده می کنیم کسانی که به ما مراجعه می کنند بروز مشکلاتی را در این نواحی از پاها و کمر شان گزارش می کنند. این آسیب ها در این نواحی چند دسته اند:

آسیب هایی که در اثر تروما ایجاد شده اند؛

برای مثال آسیب های ورزشی، که به دلیل فعالیت های نامناسب ورزشی ایجاد شده اند. مثلا مشاهده می شود که گاهی برخی از افراد مربی ندارند و یا اینکه فعالیت ها و حرکات ورزشی با نظارت مستقیم مربی انجام نمی شود. در نهایت عدم فعالیت های مناسب ورزشی موجب می شود که آسیب هایی به نواحی مختلف بدنی وارد شود و درد هایی را به همراه داشته باشد. از همین رو توصیه می کنیم که انواع حرکات ورزشی حتما زیر نظر مربی انجام شود تا کوچکترین آسیبی به مفاصل، زانوان و دیگر بخش ها وارد نشود.

دومین عامل تغییرات تخریبی مثل آتروز زانو است که در بسیاری از افراد به وجود می آید. این بیماری تا گذشته های نه چندان دور صرفا مخصوص کسانی بود که سنین بالایی داشتند اما این روزها می بینیم که این عارضه برای جوانان نیز رخ می دهد. علت مهم آرتروز پا، اضافه وزن می باشد. در واقع فشاری که سال ها روی مفصل زانو بوده است و تخریب های تدریجی که رخ داده است موجب می شود دردهایی در این نواحی بروز و ظهور داشته باشد. از طرفی هم که در این سنین نیز تعویض مفصل زانو انجام نمی شود زیرا که می تواند آسیب های زیادی را به همراه داشته باشد. بنابر این می بینیم که این افراد باید سالها این درد را با خود به همراه داشته باشند تا به سنی برسند که صلاحیت و موقعیت مناسبی برای تویض مفصل زانو داشته باشند. این سن معمولا بعد از چهل سالگی است.

اضافه وزن یکی از مهم ترین عواملی است که میتواند آسیب های زیادی را به نواحی مختلف بدنی برساند.

تغذیه های نامناسب نیز می تواند در بروز اضافه وزن نقش داشته باشد. از همین رو باید کاملا جدی با آن برخورد کرد.

خوابیدن های نامناسب نیز می تواند در درد هایی در بخش های مختلف بدنی مثل کمر و پا اثر گذار باشد. بنابر این باید در نحوه خوابیدن نهایت دقت را داشته باشید تا مشکل و آسیبی به زانو ها وارد نشود.

چه مراقبت هایی را داشته باشیم تا اینکه از آسیب های به زانو جلوگیری کنیم؟

این سوال را بدین نحو می توان مطرح ساخت که چکار کنیم که زانوان قوی ای داشته باشیم تا در صورتی که بروز مشکلاتی رخ داد در آن زمان زانوان مقاومت بهتری داشته باشند.

یکی از مشکلاتی که اکثر افراد دارند این است که تا زمانی که مشکلی برایشان پیش نیامده است به دنبال تقویت نمی روند.

اما باید گفت یکی از بخش هایی از زانو که بسیار روی ثبات زانو تاثیر دارد چهار سر ران است.

این بخش یکی از عضلات مهمی است که بسیار روی پیشگیری از آسیب و نیز درمان بسیاری از مشکلات از جمله مینیسک زانو می تواند اثر داشته باشد.

کسانی که این عضله را قوی می کنند به راحتی می توانند زانو را در برابر فشا رهایی که به زانو وارد می شود مقاوم کنند.

از جمله بخش های دیگر عضلات مهم، پشت ران و ساق پا می باشد که می توانیم با انجام فعالیت های ورزشی به راحتی این بخش ها را مقاوم کنیم تا درصورتی که مشکلاتی رخ داد این عضلات بتواند کاملا قوی عمل کنند و از آسیب جلوگیری کنند.

عمده مشکلی که برای افراد ایجاد می شود در بخش رباط پا است. این مشکل در اکثر فعالیت های حرفه ای ورزشی رخ می دهد.

بسیاری از مشکلاتی که رخ می دهد با فیزیوتراپی و تقویت عضلات قابل درمان می باشد. با این اقدامات نیز می توان از پیشروی بیماری جلوگیری کرد و به بهبود وضعیت بیمار کمک کرد.

از جمله بیماری ها و مشکلاتی که وجود دارد نرمی کشکک در زانو است که مهم ترین نکته در خصوص این مشکل این است که این بیماری مخصوص جوانان است و درصد شیوع بیشتری در جوانان دارد.

نرمی کشکک باعث می شود که استخوان پشت کشکک دچار ساییدگی شود.

علائم این مشکل این است که در هنگام راه رفتن پاها صدا می دهد و نیز آنکه درد و ناراحتی را برای بیماران و مبتلایان به آن ایجاد می کند. سوزش زانو نیز از جمله مشکلاتی است در کنار این علائم وجود دارد.

این علائم باید جدی گرفته شوند تا پیشروی نکنند و وضعیت بیمار وخیم نشود.

از مهم ترین دلایلی که روی مشکلات مختلف زانوان اثر گذار است اضافه وزن است. پس بهتر است که برای کاهش وزن اقدامات لازم را انجام دهید.

یکی از مباحثی که وجود دارد این است که لاغری زیاد نیز می تواند در مشکلات زانوان اثر بخش باشند. پس بهتر است که به تعادل وزن فکر کنید.

مشکلی که در این افراد مشاهده می شود این است که اینان کمبود عضله دارند. آنها باید عضلات نرمال داشته باشند. ولی در بسیاری از موارد می بینیم که کمبود عضلات موجب گردیده است که افراد با مشکلات زانوان روبرو باشند.

کاهش وزن باید همراه با عضله سازی باشد. زیرا عضلات در تقویت زانوان نقش دارند.

بنابر این باید توجه داشته باشید که توصیه مهم این نیست که کاهش وزن داشته باشید بلکه توصیه مهم این است که کاهش وزن باید همراه با عضله سازی باشد تا بتواند که در کاهش میزان درد های زانوان ثمر بخش باشد.

سایر مطالب

لاغری با متد EMS

لاغری با ورزش

آنالیز چربی بدن

درمان تنبلی تخمدان با ورزش

لاغری و درمان کبد چرب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.